Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирано сирене на тиган

Панирано сирене на тиган

Панирано сирене на тиган
Снимка: Кристиан Александров
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Добавете любимо сладко към панираните сиренца и щастието ще бъде пълно"

Необходими продукти

  • сирене - 500 саламурено
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1 ч.ч. царевично
  • галета - 1 ч.ч.
  • майонеза - 3 с.л.
  • олио - 300 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на дебели правоъгълни парчета.

Намазваме от всички страни парчетата с майонеза и ги овалваме в царевично брашно.

Разбиваме яйцата и в тях топваме сиренцата.

След това го овалваме в галета и пак топваме в яйцата.

Пържим панираното сирене в сгорещеното олио до златисто от всички страни.

Поднесете панираното сирене на тиган с гарнитура от зеленчуци.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: