Руски специалитет Макаревич

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
26/10/2012
"Благодарим на Макаревич за идеята, хареса ни и пак ще си я направим, опитайте и вие "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 104
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 1 бр.
  • хляб - 1 филия
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме едно кръгче в средата на филията. Слагаме маслото в тигана да се разтопи с малко олио, за да не загаря. Слагаме филията и изрязаното кръгче в тигана да се запържи от едната страна.

Щом се запържи я обръщаме заедно с кръгчето, и счупваме яйцето в средата. След като се позапържи яйцето подправяме със сол, черен пипер, и червен пипер, и слагаме кръгчето върху него.

Сервираме топло.

Пластмасова кутия за сандвичи средна-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за сандвичи средна
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Удобна за съхранение и пренасяна на продукти кутия за сандвичи - всеки трябва да има поне една у дома. Може да носите храната си навсякъде - в колата, в офиса или на друго място извън дома. Може да се използвате и за друг вид домашна храна, освен за сандвичи.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ирена
Ирена
05.08.2013 18:04
Вкусно е...
0
0