Руски специалитет Макаревич

ЛюдаЛюдаНовак
26/10/2012
"Благодарим на Макаревич за идеята, хареса ни и пак ще си я направим, опитайте и вие "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 960
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 1 бр.
  • хляб - 1 филия
  • червен пипер
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме едно кръгче в средата на филията. Слагаме маслото в тигана да се разтопи с малко олио, за да не загаря. Слагаме филията и изрязаното кръгче в тигана да се запържи от едната страна.

Щом се запържи я обръщаме заедно с кръгчето, и счупваме яйцето в средата. След като се позапържи яйцето подправяме със сол, черен пипер, и червен пипер, и слагаме кръгчето върху него.

Сервираме топло.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ирена
Ирена
05.08.2013 18:04
Вкусно е...
0
0