Домашен сач със зеленчуци и пилешко

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
140
633
866
44
20/04/2020
"Богат сач с пилешко и зеленчуци - нека всички опитат "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо487
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се режат и се овкусяват със сол, черен пипер, олио и унисос. Пилешкото месо се овкусява и то със сол, черен пипер, подправка за пиле, лимонов сок и унисос. Загрява се скарата и всичко се приготвя на нея.

Също можете да изпечете месото и гриловате зеленчуците на грил тиган, ако искате. След като всичко е изпечено, се добавя соев сос и олио и се разбърква. Плочата за сач се слага във фурната да загрее.

Зеленчуците, пилешкото месо и кабаносите се слагат в тиган и се затоплят хубаво. След като плочата за сач е достатъчно гореща, я поливаме с бялото вино, след което нареждаме месото и зеленчуците върху него.

Редим резени домати отгоре и настъргваме кашкавал. Отгоре пожелание може да сложите и няколко резена лимон. Домашен сач със зеленчуци и пилешко се сервира топъл, желателно да се чува как цвърчи. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар