Начин на приготвяне
Телешката кайма се овкусява със сол и черен пипер, разбърква се и се разделя на 4 телешки кюфтета по 50 г всяко. С помощта на двете ни длани ги притискаме до размера на хлебчетата за бургери. В тиган слагаме телешките кюфтета да се сготвят.
След като обърнем слагаме тостерно сирене чедър върху всяко кюфте. Разделяме хлебчетата през средата и запичаме върху тиган вътрешната страна на питките, започваме с долната част на хлебчетата за бургер.
Веднага щом получават златист загар, ги намазваме с майонеза и сос барбекю, нареждаме киселите краставички, които са предварително нарязани на колелца.
Върху тях поставяме готовите телешки кюфтета с чедър, слагаме резенче домат и завършваме с капачето на хлебчето за бургери. За финал с дървено шишче пробождаме през средата домашните телешки бургери с чедър.
Коментари
Ще пробваме.