Фарфале с рукола

АнабелАнабел
Ветеран
492
2k
931
204
05/04/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода с малко зехтин. Отцежда се и се оставя настрани.

Във вряща вода за няяколко минути се потапят розичките броколи и веднага след това се прехвърлят в студена вода за да запазят свежият си цвят.

Скилидките чесън се счукват и слагат в тенджерка заедно със сметаната и млякото.

Слагат се на котлона и след като се загрее сместа (без да завира) се прибавя синьото сирене нарязано на парченца и малко смлян черен пипер. Бърка се докато сиренето се разтопи и се получи гладък сос за паста.

С полученият сос се залива пастата, добавят се измитите, нарязани домат и руколата.

Всички продукти се разбъркват и пастата вече е готова за сервиране.

Фарфалето с рукола е много вкусно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар