Бърза манджа от стар хляб

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
636
125
64
31/03/2020
"Ето как оползотворяване стария хляб - във вкусна манджичка "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 124
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рецептата за Бърза манджа от стар хляб е напълно импровизирана и вие можете да експериментирате всякак с нея. Тя е за онези моменти, в които просто ви се иска да изчистите хладилника от остатъците храна.

В купа начупете стария хляб и го полейте с прясно мляко. Оставете да престои така 1 час.

В тенджерка или дълбок тиган запържете лука. Добавете накиснатия хляб и го раздробете, бъркайки.

Сложете натрошените сухи чушки и подправките, които може да изберете и по свой вкус. Смятам, че всички подправки за яйца вършат работа.

След това чукнете яйцата. Ако ви е останало излишно мляко от кисненето на хляба, добавете и него. Разбъркайте добре и към края сложете пресован чесън.

Аз го слагам в края, за да не се губи вкуса му. Когато яйцата се стегнат, бързата манджа от стар хляб е готова. Оставете я се охлади за 15 минути и поднасете.

Тази бърза манджа е един вид икономичен миш-маш.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар