ezine.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Кекс»Шоколадов кекс с течен шоколад

Шоколадов кекс с течен шоколад

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3631k1k5932
Шоколадов кекс с течен шоколад
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 4
08/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Я да видим сега кой обича шоколадов кекс с шоколад и ... още шоколад"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта за няколко минутки, докато захарта се разтвори и сместа утрои своя обем и получи консистенция на пухкав крем.

Сипете течните съставки - олиото и прясното мляко, след което добавете какаото, бакпулвер, ванилията и брашното.

Разбъркайте, докато се получи хомогенна смес, която изсипете във форма за печене на кекс и изпечете на предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 - 35 минути.

В първите 20-25 минути не отваряйте фурната и в никакъв случай на изпичайте на вентилация, защото шоколадовия кекс няма да се изпече.

Шоколадовият кекс с течен шоколад е готов.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: