Начин на приготвяне
Смесваме маскарпонето, сметаната, сиропа от агаве, меда и ванилията.Разбъркваме добре.
Разрязваме бананите на половинки по дължина.
Подреждаме един ред банани в правоъгълна формичка. Отгоре разпределяме 2-3 лъжици от сместа и заглаждаме. Поръсваме равномерно с кафе и какао.
Подреждаме втори ред банани и повтаряме подредбата на продуктите по същия начин, до изчерпването им, като завършваме с крем и поръсваме само с какао нашето тирамису.
Покриваме с прозрачно фолио и прибираме в хладилника за 2-3 часа. След това сервираме лесно тирамису с плодове.
Приготвихме един от най-вкусните италиански десерти по един нетрадиционен начин. Добър апетит с тирамису без бишкоти!