Начин на приготвяне
За тази баница на тиган в купа разбийте яйцата и добавете млякото и олиото, разбъркайте добре.
Намажете стените и дъното на тиган с малко масло, постелете срещуположно два листа от корите, на които краищата да висят наполовина. В средата на тигана поставете други два листа набръчкани и разпределете равномерно половината яйчена смес.
Поръсете с част от натрошеното сирене и настъргания кашкавал. Върху тях, постелете други два листа от корите (набръчкано) и отново яйчена смес, сирене и кашкавал, като оставите малко от яйчената смес.
Поставете други два листа от корите върху тях и добавете оставената яйчена смес. Завийте баницата с висящите краища на първите две кори и оформете вкусна баница.
Поставете тигана на бавен огън и печете до златисто кафяв цвят отдолу и обърнете баницата в подходяща чиния. Намажете тигана с малко масло и поставете баницата в него с неопечената страна на баницата надолу, и печете до златисто кафяв цвят.
Обърнете готовата баница в подходяща чиния и сервирайте.
Рецептата за Бърза баница на тиган със сирене и кашкавал е изпълнена!