Лесна гарнитура от карфиол с масло

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
199
799
27
10/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо58
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • карфиол - 1.75 кг
  • краве масло - 125 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме карфиола на малки съцветия. Слагаме го да се вари в подсолена вода до омекване.

Отцеждаме водата и заливаме сварения карфиол с разтопеното горещо краве масло.

Посоляваме, ако е необходимо, поръсваме със ситно нарязания магданоз и разбъркваме хубаво зеленчуковата гарнитура.

Нашата лесна гарнитура от карфиол с масло се комбинира отлично с печена риба и телешко печено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар