Сочна пица на тиган

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
30/01/2020
"Кой каза, че пицата ставала само на фурна - ние пък имаме една на тиган "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо790
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти до получаване на хомогенна смес (получава се смес с консистенция на гъста каша).

Преместете с плик, който завържете много добре и го поставете в купа с хладка вода за 15 минути, докато тестото втасва.

С намаслени ръце оформете пицата според размерите на тигана (който предварително сте застлали с хартия за печене), намажете с доматено пюре или лютеница, наредете продуктите, които желаете, и покрийте с хартия за печене, като усукате краищата много добре.

Похлупете с капак и оставете на слаб огън за около 10-15 минути. Сочната пица на тиган е готова.

Тава за домашна пица с тефлоново покритие
Приготвяй си тази рецепта в:
Тава за домашна пица с тефлоново покритие
5.70 лв.
Виж ››

Станете майстори пицари с помощта на тази тава за пица с тефлоново покритие. С нея резултатът е гарантирано перфектен.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар