Начин на приготвяне
Лукът и чушките се почистват и нарязват на дребно. Слагат се в дълбок тиган със сгорещено олио и се запържват.
Към тях се прибавят нарязаните на филийки гъби, а малко по-късно и каймата. Сместа се бърка, докато побелее каймата и стане на трохи.
Прибавят се смлените домати и доматената паста. След кратко разбъркване се слагат фузилите и се доливат около 350 мл топла вода.
Пастата се овкусява със сол, сух риган и босилек. Готви се на умерена температура, като се разбърква периодично до сваряването на пастата.
Ако е необходимо се долива още малко вода към готовата паста. Накрая, още топли, макароните на тиган се поръсват с настърган кашкавал.
Пастата на тиган е много вкусна, опитайте.