Месна салата по унгарски

24/01/2020
"Ей такива салати най са ни на сърце - с много месце и куп вкусни зеленчуци "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • телешко месо - 600 г (говеждо)
  • лук - 2 глави кромид
  • кисели краставички - 4 бр.
  • кетчуп - 4 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • черен пипер
  • сол
  • зелена салата - 1 бр за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме говеждо месо и го нарязваме по избор.

Нарязваме лука и киселите краставички на тънки ивички. Добавяме ги към месото.

Разбъркваме цялата салата с месо и добавяме олиото, кетчупа, захарта, солта, черния пипер и дребно нарязания магданоз.

Украсяваме нашата месна салата по унгарски с листата от зелената салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар