Начин на приготвяне
Кашкавалът се нарязва на дебели правоъгълни парчета. Корите за баница се разрязват на половина. Върху всяка половина се слага по едно парче кашкавал и се завива, като накрая се подгъват краищата навътре.
Така повтаряме, докато свършим продуктите. Разбиваме яйцата с бъркалка и добавяме малко сол към тях. Сгорещяваме хубаво олиото.
Потапяме кашкавалчетата, увити в корите, в яйцата и след това ги изпържваме в сгорещеното олио. Повтаряме процедурата, докато панираме всичкия кашкавал.
При сервиране на така приготвения паниран кашкавал добавете чеснов сос, който можете да си приготвите сами. Комбинацията е страхотна.
Опитайте този лесен кашкавал пане в кори за баница. Да ви е сладко!