Свински джолан с картофи на фурна

19/11/2019
"Свински джолан с картофки ако има на масата, всеки ден е празник "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 441
  • Преглеждания за месеца229
  • Преглеждания за седмицата140
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нацепваме подготвения свински джолан леко с ножа.

Втриваме с ръце, подправките, за да попаднат миризмите в процепите, и тогава добавяме виното.

Оставяме да престои една нощ в хладилника.

Картофите обелваме и нарязваме, както и лука.

Поставяме всичко това в тава, поръсваме с още от подправките, прибавяме олиото и вода до средата на продуктите.

Отгоре поставяме овкусените свински джолани.

Завиваме с фолио и поставяме във фурната да се пече за около час и половина.

Развиваме фолиото и запичаме за още 5-10 минути.

Поднасяме готовия свински джолан с картофи на фурна.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар