Марината за пържоли на скара

АнабелАнабел
Експерт
431
4
62
17/11/2019
"Марината за свински пържоли, която ще им придаде великолепен вкус и аромат "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 338
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • червено вино - 100 мл
  • соев сос - 1 с.л.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л. смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маринатата е за един килограм свински пържоли.

Приготвя се, като в купа се смесват червеното вино, соев сос, сос Уорчестър, балсамов оцет, зехтин, мед и смлян четен пипер.

Всички съставки се разбъркват, след което свинските пържоли се поръсват със сол на вкус и поставят в купата с маринатата.

Така престояват няколко часа и след това са готови за печене на скара.

Лесна марината за пържоли, която ще овкуси страхотно месото!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар