Печени хрупкави картофи

АнабелАнабел
Копирайтър
362
3
50
16/11/2019
"Най-хубавата гарнитура към всяко ястие и към всяко питие - хрупкави печени картофки, които заслужават да бъдат на всяка трапеза "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 714
  • Преглеждания за месеца3593
  • Преглеждания за седмицата2148
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и нарязват по дължина. Слагат се в дълбока купа и към тях се прибавят сол на вкус, червен пипер, чесън на прах, галета и зехтин.

Хубаво се объркват с ръце, така, че по всяко парченце да полепнат подправки.

Картофите се нареждат в тава, покрита с хартия за печене, така че да не са един върху друг. Пекат се в загрята на 200 градуса фурна до приятен загар.

Готовите печени хрупкави картофи могат да бъдат поднесени със сос по избор.

Тези печени картофи са лесни, но много вкусни!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар