Пилешки гърди с алабаш и моркови

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
913
123
68
Пилешки гърди с алабаш и моркови
12/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви45 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе са нарязва на жулиени. Овкусява се със сол и черен пипер и се изпържва да готовност в смес от сгорещеното масло и олио.

Когато се запържи равномерно от всички страни към него добавяте отцедения консервиран грах, нарязаните на кубчета моркови и алабаш.

Намаляваме котлона, захлупваме и задушаваме на умерен огън до омекване на зеленчуците. Към месото със зеленчуци добавяме зеленчуковия бульон, добавяме черен пипер и сол на вкус и варим 10-15 под похлупак.

Непосредствено преди поднасяне във всяко порция сипваме по 1 с.л. цедено кисело мляко и подправяме с кориандър.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: