Гнезда с херинга

nikol
nikol
Новак
06/07/2013
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо626
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата и ги обелете. Внимателно извадете жълтъка, след като ги разполовите.

Изчистете херингата от кости, ципи и кожа и прекарайте през месомелачка заедно с жълтъка, лука, подправките.

Напълнете белтъците със сместа, като може да използвате шприц или лъжичка.

Поднесете гнездата с херинга върху листа маруля и по желание гарнирайте с краставици, репички или друг зеленчук.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар