Печен калкан

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
646
125
74
05/11/2019
"Кой не обича печена риба, а когато е калкан - дайте го насам "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Измитата и почистена риба калкан нарязваме и поставяме в намаслена тавичка.

Отгоре намазваме калкана с олио с помощта на четка за готвене.

Поръсваме с посочените подправки или други подправки за риба, като те са на вкус.

Наливаме на рибата и един пръст вода.

Печем рибата във фурна, докато сосът се сгъсти, а месото стане крехко.

Поднасяме нашия печен калкан със свежа салата.

Печена риба - класика в жанра!

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар