Мияне

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
646
125
74
05/11/2019
"Мияне, за онези, които се чудят - вкусна кашичка, към която може да добавите различни зеленчуци или да консумирате ето така "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 080
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • брашно - 4 с.л.
  • масло - 2 бучки
  • домати - 3 бр.
  • яйца - 4 бр.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се запържва в масълце, добавят се нарязаните на дребно или смлени домати. Бърка се и сместа се разрежда с вода.

Трябва да се получи като гъстичка каша. След това чукваме яйца. Можем да ги оставим цели или да ги разбъркаме. Посоляваме със сол и червен пипер. Разбъркваме. Нашата рецепта за мияне е изпълнена.

В различните рецепти за мияне (миане) може да добавите картофи или пък гъби. Процедирайте според предпочитанията си.

Гастро форма за печене на яйца с 15 форми
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Гастро форма за печене на яйца с 15 форми
49.99 лв.
Виж ››

Усмихнете близките си със своите яйчени специалитети, приготвени с гастро форма за печене на яйца. Цели 15 гнезда и възможност за приготвяне на солени и сладки творения с яйца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар