Рамстек с лук и гъби

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
02/11/2019
"Телешки стек с вкусна гарнитура - за гладни гости и специални вечери "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се почиства от ципите и жилестите части. Нарязва се напречно. Начуква се и се осолява.

Парчетата се овалват в брашното и се пържат в сгорещена мазнина. Изваждат се, щом се зачервят отвсякъде.

В мазнината се прибавят брашното, виното и черния пипер (на зърна). Вари се 10 минути.

Гъбите и лукът се задушават в малко масло.

Пържолите се поставят в чинийки. Около тях се поставят филийките лук и гъбите.

Заливат се с приготвения сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар