Бърз обяд с гъби

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811411
25/10/2019
"Докато се обърнете и обядът е готов - първо хапвате, а след това споделяте рецептата с приятели, защото добрите идеи си заслужава да бъдат споделени "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо220
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • гъби - 500 г
  • яйца - 3 бр.
  • гауда - 200 г
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, а пънчетата се отстраняват.

Поставят се в намаслена тава, като може да заделите пънчетата за гъбена супа или да ги поставите между шапчиците.

Следващата стъпка е всички гъби да се намаслят с олио. Това може да се случи с четка за готвене.

Не забравяйте да поръсите гъбите със сол и черен пипер.

После само ги залейте със смес, приготвена от разбити яйца и настъргана гауда.

Пъхнете всичко в загрята на 200 градуса фурна и печете 10-15 минути, или докато гъбите омекнат, а яйцата се втвърдят.

Нашият бърз обяд с гъби е готов!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар