Домашни бишкоти

Диана АндроваДиана АндроваГотвач15410231
20/10/2019
"Щастието с пари не се купува, но може да си купите продукти и да си приготвите уханни домашни бишкоти, което си е същото "
Приготвяне45 мин.
Готвене15 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо181
  • Преглеждания за месеца132
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително натрошавам или смилам бадемите, но ако обичате да усещате ядките в крайния продукт, може да ги оставите и така.

От всички продукти с помощта на миксер (с приставките за тесто) омесвам гладко тесто, което увивам във фолио и оставям 30 минути на стайна температура.

Тестото разстилам на блат в правоъгълна тавичка.

Пека в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. След изваждането оставям блата да изстине и нарязвам на филии.

Получените бишкоти може да ги ползвате за торта или да си ги похапнете поръсени със захар, или намазани с кайсиево сладко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар