Начин на приготвяне
Всички съставки се смесват в купа или тава. Леко поръсих отвън и отвътре рибите със сол.
Направих по три нареза върху кожата на рибите от двете им страни, за да поемат от маринатата по-добре. В тавичка полях вътре и върху рибите от маринатата и оставих така за половин час да престоят.
Върху двойно алуминиево фолио поставих всяка ципура и сипах от маринатата, ако е останала, отвън и вътре.
Завих на плик много добре всяка риба във фолиото, така че да не изтече при печенето от маринатата.
Лъскавата страна на фолиото да е отвън, за да не се залепи по рибата. Сложих ги на много добре загрят грил тиган да се пекат около 8-10 минути от всяка страна.
Отварям ги след леко охлаждане около 5-10 минути. Сервирам без фолиото. Стават много вкусни и чудесни!