Сос Еспаньол

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
27/11/2019
"Сос Еспаньол е чудесно допълнение към ястия с месо, придавайки им типичен неустоим вкус, горещо съветваме да го опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се загрява и брашното се запържва до златист цвят. Зеленчуците се нарязват и се прибаят към брашното.

Задушават се. Прибавят се сосът и бульон от печено месо. Прибавя се и доматеният сос и се вари по – продължително на тих огън.

Прецежда се и се налива в буркани. Сoс Еспаньол се съхранява на студено.

Поднасяме като сос за месо.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар