Супа-гулаш от кайма с ориз

04/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 543
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситняваме лука и го запържваме в сгорещеното масло. Когато лукът омекне добавяме каймата и запържваме за 5-6 минути.

Добавяме размитото в малко хладка вода доматено пюре и запържваме още 1-2 минути.

Цялата смес се прехвърля в тенджера под налягане, подправя се със сол и черен пипер на вкус. Доливат се 6 ч.ч. гореща вода.

Изчакваме супата за започне да съска, намаляваме котлона и варим още 20 минути.

Поднасяме поръсена с прqсно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар