Гръцки хрупкави картофи на фурна

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
124
20
1602
29/11/2019
"Картофките да са гръцки и да са хрупкави, а количеството - много, така го виждаме положението "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 885
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и се варят 20 минути. Измиват се с ледена вода, отцеждат се и се нарязват на трескички.

В малка купичка се налива зехтин. Добавят се подправките - сол на вкус, 1 с.л. чесън на прах, 1 ч.л. розмарин.

Картофите се обтриват с тази смес и се поставят в тава върху хартия за печене. Пекат се на 190 градуса до златиста коричка. Нашите гръцки хрупкави картофи са готови!

Бележка: Количеството на подправките може да се промени според личния вкус.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар