Тиквен крем с извара

07/10/2019
"Когато тиквата срещна изварата и се влюби или как беше създаден този уникално вкусен крем "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 061
  • Преглеждания за месеца1060
  • Преглеждания за седмицата460
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме тиквата, настъргваме я на ренде и я слагаме да се задуши с маслото и малко вода. След като омекне, я оставяме да изстине и я пасираме.

Изварата разбъркваме отделно с меда, захарта и канелата, след това постепенно и при непрекъснато бъркане добавяме тази смес към пасираната тиква.

Разделяме тиквения крем в купички и отгоре поръсваме с нарязаните орехи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар