Бишкотена торта с кафе и ром

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Експерт
300
900
477
73
7
Бишкотена торта с кафе и ром
13/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
"Ще се опияните от удоволствие, опитвайки тази торта с бишкоти, ром и кафе - вашата малка сладка тайна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маслото със захарта до побеляване. Прибавяме един по един три жълтъка и едно цяло яйце, кафето (предварително разтворено в 100 мл вода), капка по капка, орехите и ванилията.

В млякото прибавяме рома и топим бишкотите. Нареждаме ги в тавичка, намазваме ги с крема, като помежду им слагаме плодове от сладко и портокалови кори, пак нареждаме бишкоти, крем и т.н., докато свършат продуктите.

Отгоре украсяваме с белтъците, разбити на сняг със захар.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: