Бишкотена торта с кафе и ром

13/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо87
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маслото със захарта до побеляване. Прибавяме един по един три жълтъка и едно цяло яйце, кафето (предварително разтворено в 100 мл вода), капка по капка, орехите и ванилията.

В млякото прибавяме рома и топим бишкотите. Нареждаме ги в тавичка, намазваме ги с крема, като помежду им слагаме плодове от сладко и портокалови кори, пак нареждаме бишкоти, крем и т.н., докато свършат продуктите.

Отгоре украсяваме с белтъците, разбити на сняг със захар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар