Начин на приготвяне
Пилешкото месо нарязваме на по-малки късове.
Обелваме си картофите и тях режем, както и доматите на по-ситно.
Гъбите почистваме и ако са по-едри и тях нарязваме. Запържваме за около 2-3 минути в тиган месото, добавяме и нарязания на ситно лук, както и гъбите.
Разпределяме сместа в три гювечета.
Овкусяваме с черния пипер, солта и чубрицата, добавяме нарязаните домати и най-отгоре поставяме картофите.
Разпределяме по малко количество от предварително разтворения в топла вода пилешки бульон, след което поставяме във фурната.
Запичаме за около 20 минути, в предварително загрята фурна на 180-200 градуса.
Вадим, настъргваме кашкавала и оставяме за да се запекат, без капак, докато кашкавалът се разтопи...
Гювечетата сервираме топли.