Скариди с бяло вино

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
178
420
104
35
4
24/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо430
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме скаридите много добре. Овкусяваме ги със зехтина, червения, черния пипер, солта и ги оставяме да престоят около 20 мин.

След това ги слагаме в тиган, в който сме разтопили маслото и пържим за 4-5 мин.

Трябва да добият златист загар и да внимаваме да не се пресготвят.

2 минути преди да ги махнем от огъня, добавяме виното и накрая поръсваме скаридите с нарязания на ситно магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар