Домашен пастет от свински дроб

23/08/2019
"За да не се чудите от какво точно е направен пастетът, ето ви изпитана рецепта - пригответе си сами и хапвайте с удоволствие "
Приготвяне10 мин.
Готвене100 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо455
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме дроба и го смиламе в машинка за месо.

След това смиламе сланината и лука, изсипваме всичко в тава пасираме до получаване на гладка смес.

Добавяме подправките, брашното, яйцата и омесваме добре.

След това оформяме получения пастет на руло и увиваме в тензух. Варим го на водна баня около 1 час.

След като е готов и охладен го режем на филийки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар