Домашен пастет от свински дроб

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
207
499
196
37
5
23/08/2019
"За да не се чудите от какво точно е направен пастетът, ето ви изпитана рецепта - пригответе си сами и хапвайте с удоволствие "
Приготвяне10 мин.
Готвене100 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 534
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пастети

Начин на приготвяне

Сваряваме дроба и го смиламе в машинка за месо.

След това смиламе сланината и лука, изсипваме всичко в тава пасираме до получаване на гладка смес.

Добавяме подправките, брашното, яйцата и омесваме добре.

След това оформяме получения пастет на руло и увиваме в тензух. Варим го на водна баня около 1 час.

След като е готов и охладен го режем на филийки.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар