Начин на приготвяне
Измиваме и подсушаваме добре месото, след което в него с остър нож правим малки разрези и поставяме вътре парченцата чесън.
Самото парче осоляваме добре, натъркваме с черен пипер и със сушена мащерка. Поставяме свинското в подходящ съд и го заливаме със сместа, която предварително сме направили от виното и соевия сос. Покриваме месото с фолио и го оставяме на студено в хладилник за 2-3 часа, за да се маринова.
След като сее мариновали добре, го отцеждаме от марината и го поставяме върху алуминиево фолио.
Предварително отдолу и встрани поставяме нарязания едро лук. Завиваме месото, изсипваме малко водичка в съда и поставяме във фурната.
Към края на печенето развиваме фолиото и запичаме месото, докато хване приятна коричка, като от време на време го поливаме с марината.