Миш маш с чушки, домати, сирене и яйца

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
31/07/2019
"Това е нашият личен фаворит сред аламинутите - винаги вкусен и винаги актуален "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 872
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете лука и го посолете със сол на вкус (така лукът ще омекне по-бързо, без да прегори), чушките нарежете на ленти (аз използвах 5 червени и 1 зелена чушка), доматите обелете и нарежете на кубчета, или ако желаете, минете през едро ренде.

Яйцата чукнете в отделна купичка и разбийте с виличка.

В подходящ съд загрейте мазнина, в която започнете да запържвате лука, след това чушките до омекване и накрая доматите, които задушете за кратко под капак и добавете яйцата при непрекъснато енергично бъркане. Яйцата се сготвят бързо, за няколко секунди.

Намачканото сирене може да добавите няколко минутки, преди да смъкнете гозбата миш маш от котлона, или след като е смъкната, докато все още е гореща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар