Сочни кюфтета за ценители

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
198
2
29/07/2019
"Ценителите не се задоволяват с посредствени заместители - те търсят най-вкусните и сочни кюфтенца "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо525
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете филийката хляб в 100 мл прясно мляко, оставете докато течността се поеме напълно от хляба.

В купа смесете кайма с наситнен лук и яйцето. Овкусете със сол, черен пипер и кимион на вкус, добавете накиснатия хляб, галета и омесете, докато всички съставки се смесят добре.

Оформете кюфтенца, които по желание оваляйте в брашно (не е задължително) и изпържете на тиган/грил тиган (в моя случай използвах грил тиган) или изпечете на фурна/скара.

Подложка за готвене за фурна и барбекю  (комплект от 2 бр.)-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Подложка за готвене за фурна и барбекю (комплект от 2 бр.)
22.00 лв.
16.94 лв.
Виж ››

Подложката за готвене за фурна и барбекю може да ви помогне в приготвянето на по-деликатни храни и да предпази грила от цапане. Много практична и полезна. Може да използвате подложката за готвене като хартия за печене за многократна употреба.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар