Чушки по селски с яйца, сирене и кашкавал

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
107
17
250
1
23/07/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и почистват. В дълбока купа чукваме яйцата и ги разбиваме с телена бъркала. Към тях добавяме настърганото сирене и кашкавал, 1 с.л. олио, киселото мляко, сол и шарена сол на вкус и риган.

Объркваме сместа и пълним чушките, като им слагаме по едно капаче от домат. Накрая ги посоляваме отгоре и поливаме с олио.

Добавяме вода, колкото да покрие дъното и печем във фурната, като се запекат от едната страна, ги обръщаме и печем и от другата.

След като се запекат и от двете страни, чушките по селски са готови. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар