Агнешки ребърца на фурна

30/07/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете на ситно ренде oбелени домати и ги прибавете при непрекъснато бъркане към брашното, черния пипер, солта, олиото и ситно нарязаните магданоз и джоджен.

На дъното на намаслена тавичка разпределете нарязания на кръгчета лук и върху него наредете подготвените агнешки ребърца, които сте потопили в доматите, а останалата смес излейте отгоре им.

Покрийте тавичката с алуминиево фолио и печете ребърцата в предварително загрята силна фурна до златисто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар