Витаминозна салата от брюкселско зеле и цвекло

11/08/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брюкселското зеле се почиства от листата и корена, измива се и се нарязва на тънки ивички.

Прибавят се нарязаният лук, домати, сварено цвекло, майонезата.

Сместа се разбърква и се подправя със сол и оцет, поставя се в чиния и се украсява с клонки от магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар