Пилешка супа със сос Молле

13/08/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява в 1, 5 л вода с половин глава ситно нарязан лук, изважда се, а бульонът се оставя на топло.

Останалия лук се реже на ситно и се запържва в олиото. Прибавя се доматеното пюре, досипват се 100 мл от бульона и се оставя да ври 10 минути на слаб огън и при разбъркване.

Добавят се 500 мл бульон заедно с предварително смлените и попарени люти чушки. Подправя се със сол, захарта, пипера и какаото.

Супата се вари още 10 – 15 минути и се слага царевица. Долива се с остатъкът от бульона и се прибавя нарязаното на ситно месо.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар