Чипс от тиквички с пармезан

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
28/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 786
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете настъргания пармезан с нарязания на ситно чесън и наситнената връзка магданоз, добавете галетата и разбъркайте.

Нарежете тиквичките на кръгчета, посолете и изчакайте 10 минути да се отцеди част от излишната вода и ги подсушете.

Взимате кръгчетата тиквичка, потапяте ги последователно в млякото, след това сместа с галета и пармезан и редите в предварително намазнена тавичка.

Печете зеленчуците в загрята на 220 градуса фурна докато хванат хрупкава коричка.

Стъклена купа модел Diamond 25см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купа модел Diamond 25см
8.27 лв.
Виж ››

Универсална стъклена купа с широко приложение във всяко домакинство, която лесно се почиства в съдомиялната.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар