Панирана тиква

Адем ТехирАдем ТехирНовак
24/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 438
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кората на тиквата и я нарежете на тънки филийки. Посолете резените тиква и ги оваляйте в брашно.

Потопете оваляните резени последователно в яйцето, което сте разбили с прясното мляко и в галетата.

Пържете до готовност в сгорещенa мазнина.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар