Панирана тиква

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Панирана тиква2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
6-8

Необходими продукти

  • тиква - 1 кг
  • масло - 60 г
  • яйца - 1 бр.
  • прясно мляко - 1/2 ч.ч.
  • галета - 60 г
  • брашно
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кората на тиквата и я нарежете на тънки филийки. Посолете резените тиква и ги оваляйте в брашно.

Потопете оваляните резени последователно в яйцето, което сте разбили с прясното мляко и в галетата.

Пържете до готовност в сгорещенa мазнина.

Рейтинг

4.2
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: