Пълнени питки Капрезе

АнабелАнабел
Ветеран
516
2k
986
209
06/07/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо275
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Питките или хлебчетата се изрязват отгоре, за да се получи нещо като капаче, след което се издълбава вътрешността им.

Образуваната кухина и вътрешната страна на капачетата се намазват с песто Дженовезе.

Доматите и моцарелата се нарязват на шайби, след което се подреждат в кухината на питките, като се редуват.

Между слоевете домат и сирене се поръсва малко сол, малко зехтин и се нареждат листенца пресен босилек.

Накрая пълнените питки се похлупват с капачетата и са готови за сервиране.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар