Супа от бяла леща с бекон и пармезан

19/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в тенджера почистените и нарязани на дребно картофи, моркови, целина, кромид, праз и чесън, залейте ги с вода и ги сложете на огъня.

Когато супата заври, добавете измитата леща, а след нея и предварително накиснатите в студена вода гъби, подправете я на вкус със сол и бял пипер и я варете под капак около час.

Преди да я поднесете, поръсете супата с изпържения в собствената си мазнина бекон, ситно нарязания магданоз и настърган пармезан.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар