Домашни Чеснови Хлебчета

01/07/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваНовак21632602
  • Приготвяне60 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо54
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирайте маята със захарта и малко прясно мляко.

Скилидките чесън намачкайте със солта.

В купа чукнете яйцата (отделете един жълтък за намазване), сипете затопленото прясно мляко и останалите продукти и омесете меко тесто и оставете да удвои обема си.

От втасалото тесто оформете малки топчета и ги подредете в тава на разстояние едно от друго.

Оставете отново да втасат.

Втасалите хлебчета намажете с разтопено масло, в което се сложили чесън на вкус.

Изпечете на 180 градуса за около 20-30 минути.

Намажете ги отново с масло с чесън, докато са горещи за по-наситен вкус, аромат и меки хлебчета.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар