Домашни Чеснови Хлебчета

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10479612
01/07/2019
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо86
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активирайте маята със захарта и малко прясно мляко.

Скилидките чесън намачкайте със солта.

В купа чукнете яйцата (отделете един жълтък за намазване), сипете затопленото прясно мляко и останалите продукти и омесете меко тесто и оставете да удвои обема си.

От втасалото тесто оформете малки топчета и ги подредете в тава на разстояние едно от друго.

Оставете отново да втасат.

Втасалите хлебчета намажете с разтопено масло, в което се сложили чесън на вкус.

Изпечете на 180 градуса за около 20-30 минути.

Намажете ги отново с масло с чесън, докато са горещи за по-наситен вкус, аромат и меки хлебчета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар