Костур със спанак

01/07/2019
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • спанак - 450 г
  • чесново масло - 1 с.л
  • костур - 4 парчета филе
  • лимонов сок - 2 ч.л
  • песто - 3 ч.л
  • моцарела - 400 г
  • сол
  • индийско орехче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се размразява. Маслото се загрява в плитка тенджера, добавя се спанакът и се задушава. Овкусява се със сол и индийско орехче.

Рибните филета се измиват, подсушават и овкусяват с лимонов сок, песто и сол. Слагат се в тавичка, като спанакът се разпределя равномерно отгоре.

Моцарелата се отцежда и нарязва на кръгчета. Подреждат се върху спанака.

Всичко се пече 30-40 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар