Гъбена салата с агнешко

27/08/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и почистени салати се накъсват на парчета, гъбите се режат на половинки, празът - на кръгчета, а морковите се настъргват на едро.

Гъбите се запържват в малко зехтин за 5 минути. Овкусяват се със сол и черен пипер.

Магданозът се накълцва и се смесва с киселото мляко, сметаната, лимоновия сок, солта и пипера. Агнешките котлети се запържват в малко зехтин.

Овкусяват се със сол и черен пипер. Всички продукти се разбъркват.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар