Предястие от патладжани по арменски (Сахтурат)

27/08/2019
"Когато предястието е толкова вкусно, може да не готвите основно ястие - никой няма да забележи "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо729
  • Преглеждания за месеца661
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на филийки, сложете ги за 1-2 часа в солена вода, след което ги отцедете добре, изпържете ги в олиото, след което попийте излишната им мазнина с домакинска хартия.

Разбъркайте киселото мляко с натрошеното сирене, ситно нарязаните джоджен и пера лук, добавете пресования чесън и разпределете сместа върху патладжанените филийки.

Навийте ги на рулца, поставете ги в чиния, украсете ги с резенчетата краставица и ги поръсете с пресни подправки по ваш вкус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар